Σφραγίδες

Η σφραγίδα είναι σχεδόν αρχαία εφεύρεση τυπογραφίας. Σφραγίδα λέγεται η αποτύπωση αλλά και η συσκευή αναπαραγωγής με μία τουλάχιστον ανάγλυφη επιφάνεια, η οποία με την εφαρμογή πίεσης αποτυπώνεται πάνω σε ένα αντικείμενο. Απλό και χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητάς μας.

Τα λάστιχα αποτύπωσης των σφραγίδων φτιάχνονται με την πιο σύγχρονη και οικολογική μέθοδο, της χάραξης και κοπής laser, που εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα αποτύπωσης και αντοχής.

To κόστος ενός ελαστικού σφραγίδας κυμαίνεται αναλόγως από τον αριθμό/μέγεθος των χαρακτήρων βλ. πόσες σειρές. Στη συνέχεια προστίθεται το κόστος του μηχανισμού της επιλογής σας.

Xρησιμοποιούμε μηχανισμούς της #1 εταιρείας του χώρου, της Aυστριακής εταιρείας Trodat (ISO 9001 – ISO 14001 – BS OHSAS 18001), εφευρέτριας της αυτόματης σφραγίδας- γιατί είναι ποιοτικά ανώτεροι από τους υπόλοιπους οίκους.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σφραγίδων αναλόγως της χρήσης της εργασίας και της φύσης του επαγγέλματος. Πολλά χρώματα είναι διαθέσιμα – Αλλά μαύρο και μπλε είναι τα πιο δημοφιλή.

  • Ξύλινες + ξεχωριστό ταμπόν μελανιού: Παραλληλόγραμμες, τετράγωνες, στρογγυλές και ειδικά μεγέθη. Κλασσικές και οικονομικές.
  • Αυτόματες (Μηχανικές Αυτομελανώμενες): Παραλληλόγραμμες, τετράγωνες, οβάλ, στρογγυλές για το γραφείο, την επιχείρηση, το σπίτι. Διάφορα χρώματα και μεγέθη που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.
  • Σφραγίδες τσέπης (Φορητές Αυτομελανώμενες): Φορητές- mini χωρίς ταμπόν μελανιού, μικρού μεγέθους, σε ωραία χρώματα παραλληλόγραμμες και στρογγυλή. Πρακτικές και εργονομικές βλ. άνοιγμα, σφράγισμα και κλείσιμο σφραγίδας με ένα χέρι.
  • Σφραγίδες κειμένου/ ημερομηνίας βαριάς χρήσης (Μηχανικές αυτομελανώμενες): Παραλληλόγραμμες σφραγίδες κειμένου με μεταλλικό σκελετό για σκληρή και έντονη χρήση- βλ. μεγάλος μηχανισμός.  Για μεγαλύτερο όγκο σφραγίσματος. Mαζί παραδίδεται μελάνι για ανανέωση γεμίσματος του ταμπόν. (Δυνατότητα διχρωμίας: κόκκινο χρώμα η ημερομηνία κ μαύρο το κείμενο)

 


Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σφραγίδα Trodat Printy 4910                          7,50 €
(έως 2 σειρές)
 
Σφραγίδα Trodat Printy 4911                          9,00 €
(έως 4 σειρές)
 
Σφραγίδα Trodat Printy 4912                        11,00 €
(έως 5 σειρές)
 
Σφραγίδα Trodat Printy 4913                        14,00 €
(έως 6 σειρές)
 
Σφραγίδα Trodat Printy 4914                        15,84 €
(έως 7 σειρές)
 
Σφραγίδα Trodat Printy 4915                         17,34 €
(έως 8 σειρές)
Σφραγίδα Trodat Printy 4926                        25,00 €
(έως 8 σειρές)
   
Σφραγίδα Trodat Pocket Printy 9511                   15,00 €
(έως 3 σειρές)
 
Σφραγίδα Trodat Professional 5211 35,00 €

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Mπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας. Με κάθε παραγγελία αυτόματης σφραγίδας ή σφραγίδας τσέπης στα δημοφιλή μεγέθη 47x18mm και 58x22mm, το “e-papastamatis.gr” σας προσφέρει μια δεύτερη σφραγίδα γραφείου- για το λογιστή σας ή φορητή για σας με έκπτωση 50%.