Εκτυπώσεις- Αυτοκόλλητα

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι απευθείας εκτύπωση πάνω στο υλικό. Άρα προέχει η επιλογή υλικού και το σχέδιο που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη μακέτα που πληροί τις προδιαγραφές του υλικού αλλά και του γούστου του πελάτη. Το σχέδιο- λογότυπου μπορεί να προϋπάρχει ή να δημιουργηθεί από το μηδέν. Τα μηχανήματα ψηφιακών εκτυπώσεων εναρμονίζονται πλήρως με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξασφαλίζουν φωτογραφική ευκρίνεια, με τέλεια ελαστικότητα και χωρίς σπασίματα. Η συγκεκριμένη μέθοδος ταιριάζει και σε μικρές και σε μεγάλες παραγωγές (συν ότι ικανοποιεί και τις μεγαλύτερες διαστάσεις!). Μαζί θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη επιλογή για την επιχείρησή σας, αφού σας παραθέσουμε πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα τεχνικής/ υλικού και τις δυνατότητες που υπάρχουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

Τα αυτοκόλλητα είναι τα πιο γνωστά υλικά ψηφιακής εκτύπωσης  Είναι για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες ανάλογα με τη διάρκεια (μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα).  Τα Μονομερικά αυτοκόλλητα ενδείκνυνται για εσωτερικούς χώρους που δεν είναι απαραίτητη η μακρά χρονική διάρκεια ή και για εξωτερική εφαρμογή που είναι για περιστασιακή χρήση (εποχικά). Τα Πολυμερικά συνίστανται για εξωτερική χρήση με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να ενισχυθούν με πλαστικοποιήσεις για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή.

Οι αυτοκόλλητες επιγραφές τείνουν να αντικαταστήσουν τα τελευταία χρόνια τις βαφές και είναι ιδανικές για τζάμια εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, για plexiglass, για ξύλο αλλά και για κάθε υλικό που έχει λεία επιφάνεια. Το υλικό που χρησιμοποιούμε κυρίως γι’ αυτή την εφαρμογή είναι το βινύλιο – ειδική μεμβράνη, το οποίο διατίθεται σε διάφορα χρώματα και προδιαγραφές αντοχής (3, 5, 7 ετών min. αντοχής) ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Αποφασίζετε εσείς το κείμενο (ή το σχέδιο), το χρώμα, τις διαστάσεις και τη μορφή γραμμάτων (γραμματοσειρά). Αν χρειαστείτε κάποια πρόταση, εδώ θα είμαστε για να σας κατευθύνουμε ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Ακόμη υπάρχει η επιλογή της αμμοβολής που ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις επαγγελματικών χώρων. Επιπλέον, μια πιο εξειδικευμένη εκτύπωση γίνεται πάνω σε ανακλαστική μεμβράνη που προτιμάμε για πινακίδες σήμανσης δρόμου, προειδοποιητικές /ενημερωτικές επιγραφές – ανακλαστικά γράμματα / αριθμούς /σύμβολα κ.α.

Τέλος, ένας έξυπνος τρόπος διαφήμισης– προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που αποδίδει αποδεδειγμένα, είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της επένδυσης της εξωτερικής επιφάνειας εταιρικών αυτοκινήτων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καθολική κάλυψη του αυτοκινήτου ή επί μέρους σημείων πχ πόρτες, καπό κα.

 

 


Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

ΒΙΝΥΛΙA (ORAFOL):   / τ.μέτρο
Βινύλιο Oracal 641 (χρωματιστά) 3ετιας     18,00 €
Βινύλιο Oracal 651 (χρωματιστά) 5ετιας     22,00 €
Βινύλιο Oracal 751 (χρωματιστά) 7ετιας     37,50 €
Βινύλιο Oracal 8500 (φωτεινά) 7ετιας     37,00 €
Βινύλιο αμμοβολή 3ετιας     18,00 €
Βινύλιο αμμοβολή 5ετιας     27,00 €
Βινύλιο αμμοβολή 7ετιας     33,00 €
Ανακλαστικές Μεμβράνες Oralite 5500: Engineer Grade     45,00 €
Ανακλαστικές Μεμβράνες Oralite 5710: Engineer Grade Premium     52,50 €
Ανακλαστικές Μεμβράνες Oralite 5910: High Intensity Prismatic Grade     67,50 €
ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ        3,00 €
ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ    / τ.μέτρο
Αυτοκόλλητο μονομερικό (γκρι ή διάφανη κόλλα)    12,00 €
Αυτοκόλλητο μονομερικό (γκρι ή διάφανη κόλλα) και Πλαστικοποίηση μονομερική    16,00 €
Αυτοκόλλητο βινύλιο πολυμερικό (5 ετίας)     22,00 €
Αυτοκόλλητο βινύλιο πολυμερικό (5 ετίας) και Πλαστικοποίηση πολυμερική     29,00 €
Ειδικό film βινυλίου- πλαστικοποίησης anti-graffity     18,00 €
Αυτοκόλλητο βινύλιο Backlite (οπίσθιου φωτισμού)     25,00 €
Αυτοκόλλητο βίνυλιο ταπετσαρία     25,00 €
Ετικέτες με περιγραμμική κοπή- σε αυτοκόλλητο βινυλίου       4,00 €
Πολυπροπυλένιο (κατάλληλο για Roll up stand)     22,00 €
GRAPHFLEX Magnet SAV (Μαγνήτης)     40,00 €
Σημαιόπανο     16,00 €
Χαρτί αφίσας 150gr       8,00 €
Ταπετσαρία GRAPHFLEX WALL (Χαρτί)     10,00 €
ΚΑΜΒΑΣ:    / τ.μέτρο
Καμβάς 100% Πολυεστερικός:    22,00 €
ΜΟΥΣΑΜΑΣ:    / τ.μέτρο
Μουσαμάς Ευρωπαϊκός     10,00 €
Μουσαμάς Backlite (οπίσθιου φωτισμού)     14,00 €
MESH DECOMESH     25,00 €
ΜΟΥΣΑΜΑΣ ΧΥΤΟΣ:
Μπουντούζια    0,40 €/τμχ
Ράψιμο με σχοινί 3,00 €/μέτρο